Belföld

Féktelen nyári humorhét: Balatonfüredre költözik a Dumaszínház

dumafüred (dumafüred, )
dumafüred (dumafüred, )

Stand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és számtalan koncert. Ezek várják a nevetni vágyókat a Dumaszínház jóvoltából rendezett balatonfüredi nyári humorfiesztán. Július 27-én veszi kezdetét a tíznapos jókedv, ahol a poén nagymesterei gondoskodnak a felhőtlen fesztiválhangulatról a SunCity-ben.

Nagyvázsonyból Balatonfüredre költözik a Dumaszínház nyári fesztiválja, amely szélesebb programkínálattal és egyedi produkciókkal bővül. Idén első alkalommal szervezik meg az Allstars estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra, illetve a hazai stand-up humor három generációját egyesítő Fábry-Hajós-Sándor György est is igazi unikum.

A SunCity területén egy 800 fős sátor, egy 200 fős klub és egy nagyszínpad várja a vendégeket. A stand-up comedy már jól ismert kedvencei mellett lesz tehetségkutató és az idei év legígéretesebb tehetségei is saját műsort kapnak. Emellett olyan zenekarok koncerteznek, mint a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Belga, a Budapest Bár, vagy a zenés humorcsemegének számító Dumakoncert. Ráadásként olyan rendkívüli produkciók is fűszerezik majd a DumaFüred mindennapjait, mint a L’art pour l’art társulat előadása, a Rádiókabaré felvétele, vagy a Szomszédnéni odaát van című előadás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik