Belföld

Rendőr ölte meg a rendőrnőt Szigetszentmiklóson

Halálra késelt péntekre virradó éjjel a szigetszentmiklósi rendőrkapitányság egyik rendőre egy ugyancsak a kapitányság állományába tartozó rendőrnőt Szigetszentmiklóson; a bűncselekmény hátterében kapcsolati dráma áll.

A szigetszentmiklósi rendőrség hivatásos nyomozója volt az a 35 éves nő, akit holtan találtak a lakásában péntekre virradó éjszaka. A helyszínről egy életveszélyes állapotban lévő férfit szállítottak a Merényi Kórházba, ő szintén a szigetszentmiklósi rendőrség nyomozója.

A szóvivő tájékoztatása szerint a 36 éves férfi állapota jelenleg stabil. A nőt több készszúrással ölték meg, a kiérkező rendőrök már csak a halált tényét tudták megállapítani. Az elsődleges adatok szerint harmadik személy nem volt jelen a nő lakásában. A nyomozók úgy tudják, a pár korábban érzelmi kapcsolatban állt egymással, az elkövetés módja alapján azt feltételezik, hogy indulatból történt a gyilkosság.

A nő megölése után a férfi a gyanú szerint magával is végezni akart és késsel maga ellen fordult. Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az MTI-nek hajnalban elmondta: egy rendőr meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült Szigetszentmiklóson péntekre virradó éjjel. A PMRFK két hivatásos munkatársát bejelentés nyomán, egy lakásban találták meg, az egyikük már nem élt, a másikat súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az eset körülményeit a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

Éjszaka találkozott a nő és a férfi, akik korábban kapcsolatban voltak. Az eddigi adatok szerint vélhetően egyikük helyre akarta állítani a kapcsolatukat, ez vezetett a bűncselekményhez. A nővel sok késszúrással végzett a férfi, majd maga ellen fordította a kést, és többször a mellkasába szúrta.

Korábban:

Kállai Gábor elmondta: a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már stabil állapotban van.

Beluzsárné Belicza Andrea, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek hajnalban arról tájékoztatott, hogy két hivatásos munkatársukat, bejelentés nyomán, egy lakásban találták meg. Az egyikük akkor már nem élt, a másikat életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A PMRFK két hivatásos munkatársát, bejelentés nyomán egy lakásban találták meg, egyikük már nem élt, a másikat súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A szóvivő közölte: a helyszíni szemle folyamatban van, az eset körülményeit a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik