Belföld

Lezárják a kettős hidat Győrben – kerülnek a buszok

A Győrkőc fesztivál programjai miatt, július 6-tól 8-ig lezárják a kettős hidar a forgalom elől. A buszok menetrendje is változik!

A Rába-kettős híd az V. Győrkőc fesztivál programjai miatt le lesz zárva az autósok és a buszközlekedés elől. Pénteken 16 órától egészen vasárnapig tehát kerüljük el az említett helyszíneket.

A Kisalföld Volán tájékoztatása szerint péntek 16.00 órától vasárnap üzemzárásig az 1, 6, 11, 11B, 14, 37, 37Y jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban terelőúton, a Petőfi hídon át közlekednek.

Az autóbuszok Sziget, Újváros, Pinnyéd, Sárás, Bácsa felé a Zechmeister utcában a Klastrom szálló oldala helyett a Rába-parton állnak meg, visszafelé viszont a Zechmeister utcát nem érintik. A Petőfi tér, zsinagóga megállóhelyet az autóbuszok a lezárás idején is érintik, a Rát Mátyás téri körforgalomban megfordulva, majd a Petőfi tér nyugati oldalán elérve a Petőfi hidat.

Az autóval közlekedőknek szintén a Petőfi hidat, illetve a Kossuth hidat és a Jedlik hidat javasolják alternatív útvonalnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik