Belföld

Botrányos farongálás a ligetben

Egymást érik a vandálok Győrben. Most éppen az Erzsébet ligetben három darab gesztenyefa szúrt szemet ismeretleneknek, azokat kettétörték a rongálók. A kár 60 ezer forintra tehető.

Július 3-ára virradóra az Erzsébet ligetben szomorú látvány fogadta a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. munkatársait. Ismeretlen vandálok három darab gesztenyefa törzsét kettétörték, amelyek nemcsak, hogy anyagilag jelentettek nagy károkozást, hanem esztétikailag is, hiszen a három éves lombosok ma már díszítő értékkel bírtak. A kár 60 ezer forint.

A fák a liget felújításakor lettek telepítve, napjainkra már díszítő értékkel rendelkeztek. A növények pótlásáról cégünk később intézkedik, várhatóan az őszi nagy faültetéskor kerülnek majd új csemeték a területre. Természetesen a szükséges feljelentést megtesszük a rendőrségen” – mondta a Győr24-nek Nagy Csaba, a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere.

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. ezúton is kéri a lakókat, hogy vigyázzanak értékeinkre, közjavaink állapotát pedig őrizzük meg együtt saját magunk és gyermekeink javára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik