Belföld

Vigyázat, vezetékcsere a Szent István úton

Közel 40 éve üzemelő távhővezeték cseréjét kezdte meg a Győr Szol Zrt. a Szent István úton, ezért az elkövetkező hetekben forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett területen.

A legnagyobb forgalmat bonyolítja le napi szinten Győr belvárosában a Szent István út, így a napokban nem lesz könnyű dolguk a sofőröknek. Időszerűvé vált ugyanis, hogy a Kazinczy Ferenc Gimnázium és a Hild József Építőipari Szakközépiskola közötti szakaszon kicseréljék azt több mint 4 évtizede működő távhővezetéket, amely Szigetet és Révfalut látja el. „A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága ilyenkor nyáron végzi el a szükséges karbantartási munkálatokat, hogy a téli időszakban zavartalan legyen a fűtés városszerte. Az egyik legnagyobb ilyen jellegű munkát végzik most a szakemberek, ez pedig a forgalmi rendet is érinti. Igyekszünk minél hamarabb végezni, de most három hétig egy-egy sávra szűkül az útszélesség. Ezért mindenféleképpen kérjük az autósok türelmét és azt, hogy fokozottabb figyelemmel közlekedjenek a környéken” – mondta Ozsvárt Tamás, a társaság vállalati kommunikációs menedzsere.

A megszokott közlekedési rend várhatóan július 23-án áll helyre a belvárosban, addig a melegvíz-ellátást is egy ideiglenes hálózaton biztosítja a szolgáltató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik