Belföld

Ismét közös környezetszépítés Vízivárosban

A Vízivárosi Önkéntes Környezetvédelmi Bizottság kezdeményezésére, a Gaja Környezetvédő Egyesület és a Városgondnokság segítségével ismét szemétszedési akciót hirdetnek 2012. június 30-án, szombaton 9 órától 12 óráig.

A szervezők felhívással fordulnak Víziváros lakótelep polgáraihoz, diákjaihoz, valamint a lakótömbök közös képviselőihez, hogy minél többen csatlakozzanak az akcióhoz.

Nem először fognak össze és szerveznek szemétszedési, környezetszépítési akciót a Vízivárosban élők. Ezúttal június 30-án, szombaton 9 és 12 óra között várják a résztvevőket. A reggeli gyülekezési hely a Vízivárosi Általános Iskola és a mellette található áruház közötti terület.

Minden résztvevő néhány perces balesetvédelmi oktatásban részesül a helyszínen, valamint a szükséges védő- és munkaeszközöket is kiosztják számukra.

Dr. Horváth Miklósné, a körzet önkormányzati képviselője és az akcióban résztvevő többi szervezet is tisztelettel kéri a lakótelepen élőket és dolgozókat, hogy csatlakozzanak az eseményhez és vegyenek részt környezetük tisztábbá, egészségesebbé és szebbé tételében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik