Belföld

Orbán Viktor megtekintette államtitkára gazdaságát

Szent Ivánkor szerte az országban folyik a meggyszüret. A puszták népét, a magyar föld új gazdáit látogatta meg a Velencei-tó partján Orbán Viktor miniszterelnök, hogy közvetlen tapasztalatai alapján siethessen a föld dolgozóinak segítségére.

A Gárdony környékén sok hektárnyi szántót, gyümölcsöst, szőlőt és pincét birtokló L. Simon László kulturális államtitkár örömmel fogadta vendégét.


Fotó: Fidesz.hu

Orbán Viktor Agárdon a jó gazda szakértelmével beszélgetett a kora nyári munkákról, elégedetten vizsgálta a fejéri határban szépen vöröslő cigánymeggyet. A meggyültetvényben, az állandó és az alkalmi munkavállalók is vígan konzultáltak szeretett harcosukkal, Orbán Viktorral. A tikkasztó hőségben jól esett a friss víz. Az idén jobb az időjárás.


Fotó: Fidesz.hu

A miniszterelnök a csemegeszőlő dűlőben az éppen zöld munkát és gyomlálást végző dolgozók, a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézet elítéltjeinek a munkavégzését is ellenőrizte. Orbán Viktor tapasztalatait felhasználja a vidékért folytatott további harcában.„Megvédjük a magyar földet” – hirdeti a Fidesz Magyar Polgári Szövetség.

A szöveg forrása:

A kormányfő magánlátogatást tett Agárdon – Fidesz.hu

Rákosi Mátyás meglátogatja az alföldi tanyák új gazdáit – Filmhíradó

Folyik az aratás szerte az országban – Filmhíradó

Rákosi Mátyás és a rozstábla – Youtube


Fotó: Filmhíradó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik