Belföld

Ön szokott szemetelni? Száz új hulladékgyűjtő Győr utcáin!

Adyváros és Jancsifalu egy részén száz új utcai hulladékgyűjtő edényt helyeztek el.

Az utolsó szemetest a Szigethy Attila út 105-107. szám előtt helyezték el a kivitelező Győr-Szol szakemberei. Ebből az alkalomból Radnóti Ákos képviselő elmondta, nagy hangsúlyt szeretnének fektetni a köztisztaságra. Ennek érdekében már az elmúlt években is több edényt helyeztek ki, és most további százzal bővült a számuk az adott környéken.

Gyalogosan percenként biztosan találunk egy kukát, ahova elhelyezhetjük szemetünket, így megelőzhető, hogy a hulladékok az utcára kerüljenek. A képviselő ebben a lakók segítségét is kéri, mert környezetünk tisztán tartásáért csak együtt tehetünk hatékonyan.

A száz darab hulladékgyűjtőből a Szigethy Attila utcában 15, a Szabolcska utcában 15, a Bán Aladár utcában 16, az Ifjúság körúton 21, a Földes Gábor úton 10, a Kodály Zoltán utcában 7, a Tihanyi Árpád úton 11, a Téglavető utcában 1, az Ipar út 84-102. szám előtt 1, valamint a Körkemence utcában pedig 3 darabot helyeztek ki.

A zugszemét tekintetében a leadott mennyiség alapján a városrész 2011-ben a legtisztábbnak számított, és azt szeretnénk, ha ez 2012-ben is így maradna. Amióta kikerültek az új kukák, látható, hogy használják is őket, vagyis az már most elmondható, hogy a kezdeményezés nem volt hiábavaló – fogalmazott Radnóti Ákos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik