Belföld

Hétéves kislányt molesztált a szatír Szombathelyen

Hétéves kislányt támadott meg egy középkorú szatír tegnap délután Szombathelyen, a Váci Mihály utca egyik lépcsőházában. Lehetséges, hogy a férfi ugyanaz a személy, aki az elmúlt néhány napban „csak” a „mutogatós bácsi” szerepéig merészkedett. A rendőrség sajtóügyelete lapunktól értesült az újabb esetről. Cikkünkben megszólal a gyermek édesanyja.

Néhány nap alatt már több mint kétszázan osztották meg a Facebook-on az aggódó édesanya kérését: „Ma megtámadták, molesztálni akarták a lányom Szombathelyen a Vácin, a lépcsőházban.

Arra kérnék mindenkit, hogy ha felfigyel egy fekete bicajjal közlekedő, középkorú, 165–175 magas sovány férfira, akinek a fekete kecskeszakállában középen fehér csík van, értesítse a rendőrséget, mert a támadó így nézett ki. A lányomnak nincs baja, csak nagyon megijedt és fél.”

A kislányom lement a szomszédos, 70-es lépcsőházban található boltba, hogy csipszet vegyen – ismertette a részleteket az édesanya. – Amikor a boltból kilépve a lépcsőház felé tartott, látta, hogy egy férfi követi. Azt hitte, hogy valamelyik szomszédhoz jön az illető, és még be is engedte, mivel mindig arra tanítottuk, hogy mindenkivel legyen udvarias.”

A férfi a lépcsőházban letámasztotta a kerékpárját és megragadta a felfelé induló kislányt…

Kattintson ide a cikk folytatásához.

(fotó: alon.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik