Belföld

Győri Filharmonikusok: jönnek a klasszikus örökzöldek

A 2012/13 zenei repertoárjával ismét egy lehetetlennek tűnő küldetésbe fogott a zenekar vezetősége. A cél ugyanis, hogy a korábbi évadokat túlszárnyaló program szülessen.

Sándor János nevét viseli a Győri Filharmonikus Zenekar legújabb bérletsorozata. Ezzel együtt már öt különböző tematikára épülő előadás sorozatból válogathatnak a zene rajongói.

Sándor Jánosnak elévülhetetlen érdemei vannak a győri zenekar professzionálissá válásában. A filharmonikusok az új sorozattal tisztelegnek emléke előtt. A Sándor János bérlet 4 koncertjének programjában csupa klasszikus örökzöldek szerepelnek.

A 2012/13 zenei repertoárjával ismét egy lehetetlennek tűnő küldetésbe fogott a zenekar vezetősége. A cél ugyanis, hogy a korábbi évadokat túlszárnyaló program szülessen. Mint minden évben ez most is sikerült a programokat és a szólisták névsorát tekintve. Így tudjuk csak teljesíteni a közönség azon elvárását, mely szerint nem kell már a fővárosba utazni azért, hogy a zene rajongói igazi világsztárokkal találkozzanak a hangversenyeken.

Emellett a 2012/13-as évad olyan változatos és sokszínű, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő koncerteket. Minden zenerajongót szeretettel és fantasztikus koncertélményekkel várunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik