Belföld

Megtámadták a riportert

Brutálisan bántalmaztak egy újságírót Budapesten.

Rendszeresen jár jobboldali tüntetésekre a NOL TV riporterét gyalázó szőke nő. A Hír24 úgy tudja, hogy nem a NOL TV riportere az első, akit inzultált a szőke nő és párja. Tegnap a taxis felvonulás miatt kialakult dugót filmezte a riporter, amikor inzultálni kezdték.

A felvételen látható, hogy a kamera a hangos kiabálásra fordul a későbbi támadók felé. A kitakart arcú férfi felszólította a riportert, hogy kapcsolja ki a kamerát, mert nem járul hozzá, hogy felvételek készüljenek róla. Amikor ezt megtörténik, akkor kapja a köpést a riporter és a “mocskos zsidó kurva” jelzőt. A videót itt nézheti meg.


Kép: NOL TV

A felvételen hallható, hogy a NOL TV riportere, azt kérdezi a helyszínen forgató MTV-s kollégától, hogy megvan-e a felvétel az inzultusról. Úgy tudjuk, hogy a Híradó stábja felvette a történteket. Mindenesetre az esti tudósításba nem került bele.

A Hír24 több videoriportertől úgy tudja, nem ez az első eset, hogy a páros újságírókat inzultál. Feljelentés mindenesetre még nem történt ellenük. Csak most. A Népszabadság publicisztikában tiltakozott az inzultus ellen.

Mint írják: “arctalanságukat, névtelenségüket féltő gyávaságuknál is alávalóbb, hogy nem csupán egy munkáját végző emberre emeltek kezet. Nőre támadtak. Úgy könnyebb. Zsidózni is könnyebb, leköpni is könnyebb. Amikor azonban kiderült, hogy van ott egy másik kamera is, mögötte két férfival, megkushadtak. Ennyi az ilyenek bátorsága. Két beteg ember”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik