Belföld

Médiahackkel kampányolnak a melegek

eurogames (eurogames 2012, )
eurogames (eurogames 2012, )

Álhírt írtak arról, hogy Tarlós István kiállt a budapesti melegek jogaiért.

FŐPOLGÁRMESTER VÉDELMÉBE VETTE A MELEG RENDEZVÉNYT! Ezzel a felütéssel kezdődik az az álhír, mellyel az EuroGames 2012 budapesti szervezői kívánják népszerűsíteni a melegolimpiát. Mint közleményükben írják, pénzügyi támogatás híján a humorral operálnak és bíznak abban, hogy ez átviszi azt az ingerküszöböt, amely az üzenet célba éréséhez szükséges. Az üzenet pedig a következő: élhetnénk akár elfogadóan is.

A korábban sok vitát kiváltó EuroGamest 2012. június 27. és július 1. között rendezik Budapesten 18 sportágban 3800 résztvevővel.

Az Amnesty International Magyarországról szóló legfrissebb emberi jogi jelentése az Alaptörvény diszkriminatív, az emberi jogokat gyakorlatban korlátozó elemeit emeli ki. Az új Alaptörvénynek a magzati élet védelmével és a tényleges életfogytiglani börtönbüntetéssel (szabadon bocsátás esélye nélkül) foglalkozik, valamint hiányolja az életkor, a szexuális irányultság és a nemi identitás alapú diszkrimináció tilalmát a hátrányos megkülönböztetés tilalmára vonatkozó cikkelyből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik