Belföld

Korongos fiúk a pompomlányoknál

Szerda este a SAPA Fehérvár AV19 játékosait látták vendégül a sportrajongó lányok a Nemes Nagy Ágnes leánykollégiumban.

A napokban megrendezett Tavaszi Egészséghét program egyik állomása volt ez a kötetlen beszélgetés.

A szemtelenül fiatal jégkorongosok Tóth Adrián, Hajós Roland, és a felnőtt válogatott kapusa Bálizs Bence örömmel tettek eleget a felkérésnek. A kollégista lányok pedig izgatottan várták a sportolókat, olyannyira, hogy még egy pompomlány csapatalapítás ötlete is felmerült. Talán éppen ezért látta helyesnek Énekes Lajos edző, egykori játékos, hogy elkísérje a fiúkat a lányok birodalmába.

Jó dolog olyan helyen lenni, ahol rajonganak értünk – mondták a hokisok, akik szemmel láthatóan jobban izgultak a leánykoleszban, mint a jégen. A rajongó hölgyek gyűrűjében lelkesen osztogatták az aláírásokat a játékosok, és kérdésünkre elmondták, hogy a beszélgetés alatt pikáns, sőt zavarba ejtő kérdésekre is számítanak. Az intézmény TV-szobájában azért, hogy a lányok is átérezzék egy kicsit a jéghokis miliőt, bejátszásokat tekinthettek meg a közelmúlt sikereiből, amit természetesen hatalmas sikítozások kísértek.

A srácokat többek között arról faggatták, hogy fiatal koruk miatt nehéz volt-e beilleszkedni a felnőtt csapatba, voltak-e ugratások, vagy éppen avatás? Tóth Adrián elmondta, hogy kis szurkálódások és szívatások természetesen előfordultak edzés közben, főleg a pályán kívül az öltözőben, de úgy érzi, hogy egy év alatt teljes értékű tagjává vált a csapatnak.

A jégkorongosok a bajnoki szünetben sem lazíthatnak, már a következő szezonra készülnek, de még így is marad idejük a közönséggel való kapcsolattartásra. Május 23-án a Kihívás Napján találkozhattak a rajongók az élsportolókkal, továbbá a Nemes Nagy Ágnes kollégiumban, az Egészséghét sztárvendégeiként.

A számtalan színes program az egészséges életmód, a környezettudatosság és a sportok népszerűsítését szolgálja a fiatalság körében – mondta Tuli Eleonóra, a rendezvény szervezője.

A programsorozat zárónapján, ma 19:30-kor divatbemutatót tartanak az újrahasznosítás jegyében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik