Belföld

Sétahajózás és a Füles Bástya is várja a kistérség lakóit

A győri önkormányzat a kistérség településein élőket városlátogatásra hívja, amelynek során jobban megismerhetik Győrt és annak színes programkínálatát.

Győr és a Győri Kistérség szoros turisztikai együttműködése nem új keletű. A települések közös idegenforgalmi célkitűzéseinek elsőszámú reprezentánsa a Baross úti Látogatóközpont, amely Győr mellett a környék kínálatát is látványos módon mutatja be.

Városunk szeretné, hogy a kistérség településein élő polgárok is megismerhessék Győrt, ezért meghívja a kistérség településeit egy győri városlátogatásra. A program keretében az önkormányzat iskolás csoportoknak, nyugdíjas kluboknak és egyéb társadalmi szervezetek tagjainak biztosít lehetőséget, hogy szervezett keretek között tekintsék meg városunkat. A két órás idegenvezetést és programszervezést a szervezett csoportok számára a város ingyenesen biztosítja.

A díjmentes alapprogram további, belépőjegyes programokkal egészíthető ki, így a városnézés után a vendégek tutajozhatnak, vagy sétahajózhatnak egyet a Rábán, illetve a Mosoni-Dunán, eljuthatnak az állatkertbe, a Füles Bástyába, vagy éppen a Mobilis Interaktív Kiállítási Központba, a művészetek iránt érdeklődőket pedig a Városi Művészeti Múzeum tárlatai várják.

Előzetes csoportbejelentkezéseket a látogatás előtt legalább egy héttel fogadnak, bővebb információért Jakab Petra, a Győri Polgármesteri Hivatal idegenforgalmi referense hívható a 96/500-297-es számon, illetve elérhető a jakab.petra@gyor-ph.hu e-mail címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik