Belföld

Fotóban is király Boros

Teljesült a győri Boros Lajos rajongók álma:megnyílt Lali király kiállítása a Győr Plazában!

A tárlat 32 képből áll, melyek mindegyike különleges, hisz az alkotó saját perspektívájából örökítette meg a világot. A torziós fényképek sajátos hangulata és mély mondanivalója egyedi jelenség a művészvilágban.

A kiállításhoz kapcsolódva a Neo Fm népszerű műsorát, a „Lali Király Audienciáját” is a Győr Plazában vették fel, a látogatók és bérlők közül sokan vállalkoztak arra, hogy szerepeljenek az adásban. Korábban ez a műsor nagy sikert aratott Budapesten, Szolnokon, Kecskeméten, sőt Békéscsabán és Nyíregyházán is.

Ahogy eddig minden alkalommal, úgy most is kalapács alá került Lali király egyik fotója, az aukció bevételét a rádiós ezúttal a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány számára ajánlotta fel. Licitálni egészen május 24-ig lehet, a www. gyorplaza.eu honlapon illetve a facebook.com/gyorplaza oldalon keresztül. A pénzből tárgyi eszközöket, játékokat fognak vásárolni az Alapítványnak. A Király már nem első alkalommal segíti ily módon a rászorulókat, az eddigi legnagyobb sikerű árverés Szolnokon volt, ahol a helyi kórház egy egész autónyi játékot kapott kis betegei felvidítására és szórakoztatására.

Remélhetőleg az összegyűlt adománnyal valamint bérlők által felajánlott ajándékokkal sikerül mosolyt csalni a kis betegek arcára.

Boros Lajos kiállítása a Győr Plaza és a Karma Kreatív Stúdió szervezésében, 2012. május 12-től május 26-ig tekinthető meg a Győr Plazában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik