Belföld

A világ nyitva áll

Akár import, akár export, számíthat ránk.

Gyorsabban szeretne szállítani, ráadásul még több helyre a világon? Bízza a FedExre. Legyen szó importról vagy exportról, expressz vagy economy szolgáltatásról, nagy- vagy kisméretű csomagról, mindig készen állunk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

Elhozzuk Önnek a világot

Válogasson a háztól házig történő kézbesítést és vámkezelést is magába foglaló expressz vagy economy szolgáltatásainkból, amelyek több mint 220 országot, illetve területet ölelnek fel. A világ legnagyobb szállítóflottájának köszönhetően nap mint nap több mint 3,6 millió küldeményt kezelünk, így tehát Önnek is számos lehetősége kínálkozik, hogy bővíthesse piacait – velünk a globális GDP 90%-a hever a lába előtt.

Szektorspecifikus megoldásra van szüksége?

Divat- vagy autóipar, egészségügy vagy high tech szektor – bízhat szakszerű megoldásainkban. Németországba szeretne elektronikus chipeket exportálni? Másnap kézbesítjük. Teheráru-szállítmányt vár Kínából? Költségbarát Economy Freight szolgáltatásunkkal 2-5 napon belül garantáltan megérkezik.*

Kattintson, és szállítson!

Megnézheti a díjakat és tranzitidőket. Előkészítheti szállítmányát az interneten. Menedzselheti a nemzetközi dokumentációt, vámot és adókat. Tájékozódhat róla, hogy pontosan hol tart a küldeménye. Kezelje még okosabban szállításait, és spóroljon időt ingyenes, egyszerűen használható online eszközeink segítségével, amelyeket a fedex.com/hu-n talál meg!

Szívesen bízná következő küldeményét a FedExre?

Látogasson el a fedex.com/hu-ra, vagy hívja Ügyfélszolgálatunkat a 06 40 980980-as számon, és nyisson egy FedEx Express ügyfélszámlát!
akár
FedEx. Solutions That Matter.SM

* A tranzitidő és a vállalt kézbesítési időpont függ a feladó és a célországtól is. További részletekért forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik