Belföld

Kitálal a Tesco! Győrben is árvereznek!

Online árverésen értékesíti használt berendezéseit a magyarországi Tesco. A győri raktárközpontot is érintő, 139 tételt kínáló aukciót május 10-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.

Újra internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit a Tesco − nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, eddig már öt hasonló, nagy sikerű aukciót tartottak, amelyekkel mind az eszközök új tulajdonosai, mind a vállalat elégedettek voltak. A Tesco az online értékesítés átláthatóságának és gyorsaságának örült, míg a vevők olyan berendezésekhez juthattak így, amelyekből használtan kevés van a piacon, az újra pedig gyakran nincs pénze egy-egy kisebb vállalkozásnak − tette hozzá a vezető.

A megvételre kínált eszközök személyesen is megtekinthetők az áruházlánc győri és budapesti eszközraktárában május 8-án, 10 és 14 óra között, illetve május 8. és 9. között az egyes Tesco áruházakban. A tételekről már most fényképes leírás érhető el az árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft. honlapján (www.intergavel.hu).

Mozga László rámutatott, a Tesco – a vásárlók megtartása érdekében – a hazai gazdasági helyzet ellenére is folyamatosan fejleszt és csúcstechnológiás eladótéri és más eszközöket használ szigorú csereperiódusokkal. Kifejtette, az áruházlánc számára fontos ökológiai kérdés, hogy a csereérett, ám funkcionálisan teljes értékű berendezések ne hulladékként végezzék. A most összegyűlt 139 tétel értéke kikiáltási áron mintegy 35 ezer euró.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés aukciós listáján többek között habtálcás csomagoló, szeletelőgép, monitorok, ipari vasalók, varrógép, sütőipari gépek és eszközök, kemencék, hűtő és melegen tartó pult, számos mosogató, irodakonténer és több bálázógép is szerepel. Az árverésen május 10-én, kizárólag online formában lehet licitálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik