Belföld

Tömegverekedés és elfogás Győrben

Csoportos garázdaság miatt indult eljárás az ellen a 8 ember ellen, akik összeverekedtek Győrben, a Lapos Tanszéknél szombaton hajnalban.

A rendőrség tájékoztatása szerint az intézményben már korábban összeszólalkozott egy 3 és egy 5 fős társaság.

A szórakozóhelyet először a háromfős társaság hagyta el, majd a másik csoport is utánuk ment. Közülük az egyik odaszaladt a trióhoz, s meg akarta ütni az egyik fiút. Azonban az elhajolt, majd megütötte a rá támadót. Ekkor a többiek is beindultak, s megkezdődött a lökdösődés, majd a verekedés.

A rendőrség ügyletese a térfigyelő kamera képét látva, valamint a beérkező telefonhívásokra járőröket indított a helyszínre. A rendőrök igazoltatták a verekedőket, közöttük egy, a bíróság által körözött férfit, aki végrehajtandó szabadságvesztés elől tűnt el. míg a többieket elengedték, őt a fogdára szállították.

A társaságok tagjai között volt győri, gönyűi, de püski, révfülöpi illetőségű is. A kisalfold.hu információja szerint a Laposban éjfél körül is volt egy verekedés, amit a biztonsági emberek oldottak meg. Állítólag paprikasprayt is fújtak a levegőbe, mire sokan kimentek a szabadba, hogy friss levegőt vegyenek. A kötözködőt is kellő ösztönzéssel a helység elhagyására kényszerítették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik