Belföld

Kutya jó volt az idei majális

Csahos szőrmókok majálisoztak Győrben a munka ünnepén. A kedvencek között egészen mini, és nagy házőrzők is feltűntek, persze szigorúan a gazdik oldalán.

Egyszer volt Győrben Kutyamajális. Pontosabban először, a nagy érdeklődésnek köszönhetően viszont, minden adott ahhoz, hogy jövőre is randevúzzanak az eb tulajdonosok. A Wolf-K9 Kutyaiskola szervezésében megvalósult találkozón a pinnyédi gyakorlópályát néhány óra alatt teljesen ellepték a vérebek, volt itt csivava, mopsz, kínai meztelen kutya, de a méretesebb kedvencek is képviseltették magukat, így bernáthegyivel, labradorral, rottweilerrel is találkozhattak a kilátogatók.

Egy tavalyi kezdeményezést szerettünk volna továbbvinni az idei rendezvénnyel. 2011-ben ugyanis már szerveztünk egy hasonló Kutyamajálist, akkor Mosonmagyaróváron. Nagy meglepetésünkre óriási népszerűségnek örvendett az egész napos program, ezért gondoltuk, hogy a megyeszékhelyen is sikeresen debütálhatunk. Jó látni, ahogy összejönnek az állatbarátok, és az ölebek is teljesen jól kijönnek egymással, persze azért néha vannak súrlódások” – mesélte nevetve portálunknak Smeringa Róbert, a kutyaiskola vezetője.

A blökik majálisán mindenki talált kedvére való, állati elfoglaltságot, hiszen az őrző-védő bemutatók és az ügyességi vetélkedők mellett, virsli evő versennyel és amatőr szépségversennyel is megfűszerezték a programot a szervezők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik