Belföld

Lezárják a Nádor aluljárót Győrben

A Széchenyi Futam rendezvényei miatt több helyen forgalomkorlátozásra kell számítani és néhány busz útvonala is változik.

Május 1-jén forgalmi változásra kell számítani Győrben a VII. Széchenyi Futam rendezvényei miatt. Lezárják a Nádor aluljárót, a Tihanyi Árpád útnak a Buda utca és Mester utca közötti szakaszán pedig félpályás útlezárás lesz a belváros felé. A megváltozott forgalmi rend a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését is érinti. A 11, 11B, 37, 37A jelzésű járatok a belváros irányába a Mester utca – Álmos utca – Bartók Béla út útvonalon közlekednek, nem érintik a Malom liget, a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, de megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyeket.

Marcalváros és Gyirmót irányába az autóbuszjáratok útvonala változatlan. A 81-es, 82-es és 83-as főutak irányából illetve irányába közlekedő helyközi autóbuszjáratok a következő terelőútvonalon közlekednek:

Győr, autóbusz-állomás felé: Szigethy Attila út – Zrínyi utca – Hunyadi utca. Kimarad a Győr, Nádor aluljáró megállóhely, helyette az autóbuszok a Szigethy Attila út, Városi könyvtár (volt Ofotért) megállóhelyen állnak meg.

Győr, autóbusz-állomás felől a menetrend szerint Győr, Malom liget megállóhelynél megálló autóbuszok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út. A megállóhelyek változatlanok.
Győr, autóbusz-állomás felől a távolsági autóbuszjáratok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Szigethy Attila út. A megállóhelyek változatlanok – tájékoztat a Kisalföld Volán.

Ajánlott videó