Belföld

Főjegyzőt választott a Csongrád Megyei Közgyűlés

24.hu
24.hu

2012. 04. 27. 14:23

Vadász Csabát választotta Csongrád megye új főjegyzőjének a Csongrád Megyei Közgyűlés.

A képviselők 15 igen, 0 nem és 2 tartózkodás mellett döntöttek a kinevezéséről, miután meghallgatták az ülésen részt vett többi pályázót is. A témát a pályázók személyiségi jogainak védelme érdekében tárgyalta zárt ülés keretében a közgyűlés.

Vadász Csaba 2005. júliusa óta dolgozik a Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatalánál közgazdászként. 2008. januárjától csoportvezetőként felügyelte a megyei fenntartású intézmények működésével, gazdálkodásával kapcsolatos ügyeket, 2008. októberétől helyettes aljegyzőként, majd 2010. októberétől aljegyzőként tevékenykedett. Az utóbbi 3,5 hónapban a főjegyzői feladatok ellátásával is foglalkozott. Részt vett a megyei önkormányzat átalakításában, kellő rálátással bír mind az új szervezetre, mind az új feladatkörre vonatkozóan.

Mivel megválasztásáig Vadász Csaba látta el az aljegyzői feladatokat, főjegyzői kinevezésével egy időben a Csongrád Megyei Közgyűlés meghirdette a pályázatot előbbi munkakör betöltésére. A beérkező pályázatokról a Közgyűlés június 1-i ülésén dönt majd. Addig az aljegyzői feladatokat Dr. Somosi Krisztina, a Csongrád Megyei Önkormányzat Hivatala Gazdasági, Jogi Osztályának vezetője látja el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.