Belföld

Gyermekeink élete a legfontosabb kincs

Németh D. László

2012. 04. 26. 15:50

Sok esetben egy súlyosan sérült, vagy beteg gyermek élete csupán perceken múlik.

Az ilyen helyzetekben a kiérkező mentősök munkáját nagymértékben segíti az a speciális eszköz, amely használatával a gyermekek ellátása és szállítása hatékonyabb, gyorsabb, sok esetben életeket is menthet. A Gyöngyszem Esküvőszervező iroda szívén viseli a kicsik sorsát, és egy jótékonysági aukcióval segíti az Országos Mentőszolgálat csapatát, hogy minél több életmentő eszközhöz juthasson hozzá.

Az esküvő egy új család kezdete, amelynek fénypontja a gyermek érkezése. Ezután minden az új jövevényről szól, és a mérföldkövekről, amikor iskolába megy, leérettségizik, majd diplomát szerez. Azonban vannak olyan gyermekek, akik sajnos idáig nem juthatnak el. Néhányan súlyos balesetet szenvednek vagy megbetegednek és sokszor a mentősök kezében van az életük.

Egy égési sérülést vagy egy súlyos balesetet szenvedett gyermek esetében minden perc számít. Ezért is fontos, hogy minél több mentőautóban legyen egy olyan speciális készülék, amelynek segítségével egy mentápoló is könnyedén be tud kötni egy infúziót, mely közvetlenül a csontvelőbe juttatja a fájdalomcsillapítót.

Az Országos Mentőszolgálat és a Gyöngyszem Esküvőszervező Iroda ezért hívta életre a „Gyöngyszem a gyermekekért” jótékonysági aukciót. A licitáláson befolyt összegből az Országos Mentőszolgálat a Gyermek Mentési Sürgősségi Csoportjának ilyen speciális készülékeket szeretne vásárolni, amelyek ára egyenként 80-100 ezer forint.

Licitjeivel Ön is hozzájárulhat, ahhoz, hogy minél több életmentő készülék kerüljön a mentőautókba. Amennyiben a Jótékonysági aukción részt szeretne venni, nem kell mást tenni, mint a következő oldalra ellátogatni és az ott található esküvői ruhakölteményekre licitálni:  www.facebook.com/gyongyszemeskuvo

Köszönünk minden segítséget.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.