Belföld

Fehérváron is repülnek a grúzok

A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncszínház a tánc világnapja alkalmából április 28-án 19 órakor lép színpadra a Vörösmarty Színházban.

A tavalyi évben Magyarország nagyvárosain végigsöpört a Grúz Vihar. A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncszínház 22 alkalommal lépett színpadra, mindenhol teltház és óriási ováció fogadta a világhírű együttest. 2012 áprilisában és májusában a Benelux Államokban, Ausztriában és Szlovákiában lépnek fel, ám a Concert Europe rendezvényszervező iroda jóvoltából most 4-5 előadás erejéig ismét Magyarországon lesznek a Repülő Grúzok.

Április 28-án 19 órakor a Vörösmarty Színházban lének fel. A modern formában tálalt autentikus zene, a mágikus előadásmód, és a színpompás ruhák tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket. A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású akrobatikus táncművészektől – írta a vorosmartyszinhaz.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik