Belföld

Koncertkellékek a felhőtlen szórakozáshoz

Igyekszünk mindannyian kellő körültekintéssel megválogatni azt az esti szórakoztató programot, ami reményeink szerint kiszakít minket a mindennapok feszítő hangulatából.

Sokan úgy érezzük a zene biztosította feszültségoldásnál nincs jobb megoldás. Egy biztos, szeretnénk önfeledten ellazulni és átadni magunkat örömteli pillanatoknak.

Mi felkészültünk! Összeállítottunk egy virtuóz estét, hogy mindannyian, akik a hangversenyteremben lesznek, jól szórakozzanak. Megtöltjük a Richter Termet olyan szerzők dallamaival, akiknek a műveit egyebek mellett filmhez, köztük rajzfilmek zenéjéhez is feldolgozták. Meghívtuk az estére a világ egyik legjobbjának tartott kürtös csapatot, a Budapest Fesztivál Kürtkvartettet. A nem mindennapi zenei élmény garantált. Az est karnagya ezúttal is művészeti vezetőnk, Berkes Kálmán lesz. A fokozott érdeklődést mi sem bizonyítja jobban, mint hogy koncertünkről televíziós felvétel készül. A Magyar Televízió egy későbbi időpontban sugározza majd hangversenyünket. A kamerák jelenléte minden zenészt extra koncentrációra sarkall.

A Varga Tibor bérlet idei utolsó előadása lesz az április 27-i hangversenyünk, a záróakkord. Zenekarunk minden tudásával, energiájával és tehetségével azon lesz, hogy mindenkiben megerősítse azt a tényt, hogy hangversenyre járni felszabadító, örömteli pillanatokat jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik