Belföld

Levadászta a Jobbik honlapját az Anonymous

Megbénította az Anonymous-csoport a Jobbik honlapját. Még több célpont várhat támadásra péntek este.

Lehalt a jobbik.hu szervere egy időre péntek este fél 8 körül. Az oldal ellen valószínűleg az Anonymous-csoport hajtott végre célzott támadást, akik mára ígérték, hogy a fontosabb magyar szélsőjobboldali honlapok ellen terheléses támadásokat hajtanak végre. A célpontok között szerepel több szélsőjobboldali parlamenti képviselő honlapja és számos szélsőjobboldali portál. Az igazi akciót 9 óra körülre ígérte a hackercsoport.

Magyar és angol nyelvű deklarációjukan a magukat magyar Anonymousnak nevező hackercsoport tagjai pénteken korábban azzal fenyegetőztek, hogy a magyar szélsőségesek „nem fogják elfelejteni április 20-át, Hitler születésnapját,” mert „lerombolják a legnagyobb magyar szélsőségesek legfontosabb szócsövét.” Azt, hogy pontosan mi ellen akarnak támadást intézni az internetes csoport, nem nevezik meg.

Facebookon közzétett üzenetükben így fogalmaznak, “miután a parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita sőt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell! Nekünk akik nevében zsidóznak és cigányoznak a katonásdit játszó elvakiitott romlott-lelkűek”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik