Belföld

Robbanószereket hagyott maga után az elhunyt

Karácsony tájékán találtak rá fiai egy seregélyesi férfira, aki a Fő utcai házában egyedül élt. A fölhalmozott lomokat a gyermekek folyamatosan takarították azóta is, és a mai napon reggel gyanús szerkezeteket találtak.

Egy idős férfi évek óta magányosan élt a faluban, a közvélemény szerint Ő volt Seregélyes guberálója. Esténként járta a települést, és mindenféle limlommal pakolta tele az udvarát és házát. Karácsonykor a fiai meglátogatták, de akkor már holtan találták a házban. Mint a vizsgálat kiderítette, pár héttel előtte halt meg.

A gyermekei nem kívánták megtartani a házát, ezért, hogy értékesíthessék, megkezdték a rendrakást, ez hónapok óta tart. Ma reggel több robbanószerkezetre bukkantak, és értesítették a Fejér Megyei Rendőrkapitányságot. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei pár perccel írásunk megjelenése előtt jelentek meg a háznál, a vizsgálat jelenleg is tart. Helyszíni tudósítónk információi alapján, a robbanószerkezetek nagy valószínűséggel indító egységeket – úgynevezett gyutacsokat – nem tartalmaznak. A szakértők átvizsgálják az egész udvart és az épületet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik