Belföld

Fogadjon örökbe egy műtárgyat!

Nagyszabású összejövetellel indult útjára az a támogatói program, amelyet a Hetedhét Játékmúzeum hirdetett meg a fehérvári vállalkozások, szervezetek és magánszemélyek körében.


A Hetedhét Körbe többféle módon lehet bekerülni: egyrészt az örökbefogadás 2000 forintos örökbefogadási jeggyel lehetséges, ekkor az örökbefogadó megkapja a kiválasztott játék fotóját, valamint egy oklevelet. A virtuális örökbefogadás egy évre szól. Ha valaki nagyobb összeget tud szánni arra, hogy a múzeumot céljai elérésében segítse, azok számára Héttalléros – 7000 forintos – támogatói jegy vásárlására van lehetőség. Ez esetben az adományozó a műtárgyfotó és az oklevél mellé egy családi belépőt is kap a Hetedhét Játékmúzeumba.

A támogatói rendszer legmagasabb fokozatába a Hetvenhét talléros – azaz a 77.000 forintos – támogatók tartoznak. Ennél az örökbefogadott játékra egy éves kizárólagosságot garantálnak, tehát nem kínálják fel örökbefogadásra másnak a műtárgyat. A Hetvenhét talléros támogatást a műtárgyfotón, az oklevélen és az ingyenes családi belépőn túl díjmentes tárlatvezetéssel köszönik meg, továbbá ezen támogatók névsora felkerül az intézmény weboldalára és a múzeum falán elhelyezett táblára is.

Már az első napon számos támogatási nyilatkozat érkezett a múzeumhoz, ezek közül kiemelkedik az a két Hetvenhét talléros hozzájárulás, melyet a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület, valamint Zámbóné Sitkó Ilona magánszemély ajánlott fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik