Belföld

Motorosok az utakon

Nagy Zoltán

2012. 04. 17. 10:44

Ahogy elérkezett a tavasz, azonnal kirajzottak a motorosok a szabadba - Dunaújvárosban is, ahol nemrégiben megalakult a Túra Motor Klub.

Sok bőrruhás, bukósisakos  örömmel vette tudomásul, hogy nemrégiben megalakult Dunaújvárosban is  egy klub, azaz  már nincsenek magukra hagyva, egy  közösséghez is tartozhatnak. A Dunaújvárosi Túra Motor Klub, amelynek elnöke – Gazda Gábor – szeretné, ha ebben a klubban a motorosok számára hasznos programok születnének – írta a dh-online.hu. Erre  van példa  elég az országban, hiszen közel ötven klub működik már.

Az elnök elmondta, hogy  tagdíjat nem kérnek,  és bárki, fiatalok, idősek, férfiak, nők jelentkezhetnek a város környékéről is.

Gazda Gábor a következőképpen foglalta össze az egyesület  célját: – Országjáró túrákat, tréningeket  szervezünk, balesetmegelőzési programot indítunk, és a motorosok oktatásában is részt veszünk. Rövidesen meglátjuk: lesznek-e a  tagok között majd sportolásra is hajlandó motorosok. Azokat felvisszük biztonságos pályákra, ne az országúton gyakorolják a gyorsulást.

Eddig már hetvenketten jelentkeztek a klubba, és hogy milyen irányba fejlődik majd ez a közösség, az  később, a tagok igényeitől, döntésétől  is függ.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.