Belföld

Ha a gyerek menni akar

Már a nyári szünetre készülődés jegyében zajlik csütörtökön a Szülők Akadémiája. A nemcsak szülőknek, hanem diákoknak is szóló őszinte beszélgetés ezúttal a fesztiválozásról szól majd.

 

“Bezzeg a többieket elengedik! – Engedjük, ne engedjük? – Őszintén a fesztiválozásról!” – ez a sok családban felmerülő kérdés lesz a témája a Szülők Akadémiája negyedik előadásának. Már a nyári szünetre hangolódás jegyében beszélgethetnek a résztvevők Kozma-Vizkeleti Dániel klinikai szakpszichológussal, családterapeutával.

A fesztiválszezonról szóló előadásra a szülők mellett a diákokat is szeretettel várják, hiszen gyakorlati példák és kérdések-válaszok formájában mindenki elmondhatja álláspontját a témáról.

Április 19-én, csütörtökön 17.30 órakor kezdődik a program a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola aulájában. Az oktatási intézmény Székesfehérvár Önkormányzatával és A Szabadművelődés Házával közösen indította útjára a sorozatot, ami egyre több érdeklődőt vonz és mindig aktuális, fiatalokkal és szülői magatartással kapcsolatos témákat vezet végig szakemberek közreműködésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik