Belföld

Egy rúd szalámit akart lopni – lekapcsolták a rendőrök

Édesség, egy rúd szalámi és kozmetikum - csak néhány áru azok közül, amelyek lopási kísérletéhez hívták a rendőrséget hétvégén.

Szombaton reggel áruházi lopások miatt kértek szám szerint három ízben rendőri intézkedést a megyeszékhely több pontjáról. Egy Budai úti áruházból édességet akart eltulajdonítani egy 32 éves sárosdi nő, de a biztonsági őrök tetten érték – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezt követően a Palotai úti szupermarket őrei jelezték, hogy egy 49 éves dunaújvárosi férfi egy rúd szalámival akart kisétálni, a nélkül, hogy kifizette volna. Később egy sárszentmihályi férfit értek tetten, aki egy Balatoni úti áruházban akart eltulajdonítani egy hibajavító szalagot.

Délután az Aszalvölgyi útról kértek intézkedést egy nagyáruházból, ahol egy 15 éves fehérvári lány kozmetikumokkal a zsebében próbált meg kisétálni az eladótérből, de tetten érték.

A Palotai úton csokoládét és bébiételt kísérelt meg eltulajdonítani egy 44 éves sárosdi férfi, a Rákóczi út egyik üzletéből női ruhaneműket akart ellopni egy 15 éves abai lány. Ez utóbbi lopás kivételével szabálysértési eljárást indítottak a rendőrök. Az abai fiatalkorú esetében, mivel az áruvédőket is eltávolította a ruhaneműkről és úgy kísérelte meg ellopni azokat, büntetőeljárás keretében vizsgálódnak a nyomozók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik