Belföld

Győriek, figyelem!

Az éberebbek már bizonyára észrevették, a többieknek viszont ezúton jelentjük örömmel: új szereplője van a győri webvilágnak. A Győr24 (a Hír24 csoport tagja) a város és a megye fontos eseményeit, híreit és pletykáit kínálja a hét minden napján, a nap 24 órájában.

A Győr24 – a Szeged24-gyel és a Fehérvár24-gyel együtt – kitüntetett megjelenést kapott a Startlap nyitóoldalán: minden győri beállíthatja (és állítsa is be sürgősen!) kedvenc városának Győrt a Startlap Regionális hírek nevű dobozában. A doboz a középső hasábban található a harmadik helyen rögtön a Szezonális ajánlatok doboz alatt. A beállítás után a nap bármelyik percében megtudhatja, mik a legfrissebb hírek kedves városában.

A hétfői Győr24-ből például megtudhatják, sikerül-e a győrieknek a 15 ezres palacsinta rekord, hogyan keveredjünk ki a hatalmas körforgalmakból, és hogy mit érzett Djordjevics, amikor elájult a Fradi elleni meccsen?

Olvashatnak még a bükfürdői tacskókiállításról, arról, hogy hol számíthatunk a napokban traffipaxra, és persze megnézhetik a legfrissebb győri moziműsort.

Kedves Győriek, jó szórakozást az új Győr24-hez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik