Belföld

Fórum a társasházak energiahatékonyságáról

Társasházak törvényes és energiahatékony működtetése címmel konferenciát tartottak közös képviselőknek, számvizsgáló és intézőbizottsági tagoknak, lakásszövetkezeti vezetőknek a Fehérvári Civil Központban.

A rendezvény kiváló alkalom a lakóközösségek képviselőinek, hogy tájékozódjanak az új pályázati lehetőségekről, a jogszabályokról.A résztvevőket Mészáros Attila tanácsnok köszöntötte, aki a példaértékű fehérvári panelfelújítási programról is beszélt. Mészáros Attila tanácsnok elmondta, nagyon fontosak az ilyen fórumok, hiszen a társasházban élők sok hasznos információt kaphatnak az energiahatékonyságról.

“Ez nem csupán a lakók számára lényeges, hiszen az elmúlt években Székesfehérvár Önkormányzata is kiemelten kezelte a témát.” – tette hozzá. A Széchényi Terv keretein belül több, mint húszezer lakás felújítása vált lehetővé Székesfehérváron. A város ehhez hatmilliárdos támogatás nyújtott, amely példaértékű, hiszen majdnem az össze panel lakás hőszigetelése fel lett újítva – emelete ki Mészáros Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik