Belföld

Színpadon: A Testőr

Megérkezett A testőr,a Vörösmarty Színház legújabb nagyszínpadi produkciója. Bakonyi Csilla és Hajdu István főszereplésével láthatják Molnár Ferenc darabját, mely nagy sikernek ígérkezik.

Mi történik, ha az ünnepelt színészkirály otthon unalmas férj, a hétköznapi élet vele sivár? Megcsalják, de nem is akárkivel! A testőr egy vígjátékba csomagolt dráma házasságról, egy nem mindennapi szerelmi háromszögben.

Bakonyi Csilla az egyik főszereplője a darabnak, így nyilatkozott a szerepéről: „Molnár Ferenc darabjában a szó legklasszikusabb értelmében és ízig-vérig SZÍNÉSZNŐ a színésznő. Minden mozdulata, gesztusa, megnyilvánulása ezt sugallja. Akkoriban még nem volt internet, tévé, bulvársajtó, a színházat, a színészeket egyfajta titokzatosság lengte körül, a színészek szinte megközelíthetetlenek voltak. Helén ünnepelt, sokak által csodált és kedvelt művésznő, aki hihetetlen profizmussal játszik, nem csupán a színpadon. A legtöbbet feltett és legtöbb “vitára” alkalmat adó kérdés, hogy rájön-e, ki is az a bizonyos testőr, és ha igen, akkor mikor? Nos, ezt nem árulom el!”

Áprilisban még hat alkalommal láthatják az új darabot, melyben számos kitűnő alakítást láhatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik