Belföld

Kész a Matusz-garzon

Elkészült Győr új, felső kategóriás garzon komplexuma, mely az ismert vállalkozó Matusz Balázs nevéhez fűződik. A használatbavételi engedélyeket már megkapta a lakópláza, a nyitást május 6-ra tervezik.

Hosszú hónapok eredményes munkájaként új köntösbe öltözött a Vadász-laktanya. Talán a romos épület felújításának kezdetén senki nem gondolta volna, hogy a három szintes ingatlan, Adyváros egyik legmutatósabb lakóbirodalmává avanzsál. A hatszázmillió forintból megvalósuló beruházást pénteken a sajtó munkatársainak mutatta be elsőként a tulajdonos, Matusz Balázs, aki nem mellesleg a Matusz Vad Zrt. ügyvezetője.

Az egykor a magyar, majd a szovjet hadsereg által használt laktanya a jövőben 40 exkluzív, ízlésesen berendezett lakással, közösségi terekkel, és egy impozáns medencével áll a bérlők rendelkezésére. A tulajdonos nem titkolt szándéka, hogy elsősorban az Audi gyárbővítésével felvett munkatársaknak kínáljon lakhelyet, a 17 és 54 négyzetméter közötti garzonjaival.

A lakások közel fele már elkelt, csak a pénteki nap folyamán 11 garzont foglalt le egy német cég az épületben.

A stúdió garzonok és a másfél szobás lakások mellett 12 üzlethelyiség kapott helyet a plázában: egy olasz pizzéria és pub, egy air-soft depo, fodrászat, kozmetika, virágbolt, Matusz Vad mintabolt, sőt a városban egyedüliként egy 24 órán át nyitva tartó non-stop szendvicsező és cukrászda is a lakók és a győriek rendelkezésére áll a jövőben.

Az április 13-i sajtómeghívást a Győr24 is szívesen fogadta, és a Cosa Nostra pub koktéljait és ételkülönlegességeit kóstolva elmondhatjuk: érdemes várni a május 6-i nyitányra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik