Belföld

Emberi csontokat találtak a kulcsi gyilkosság helyszínén

Emberi csontokat találtak azon az ingatlanon, amelyen a múlt héten négy családtagját gyilkolta meg H. Csanád Jutas, ám ezek feltehetően egy ötödik, több évtizede elhunyt embertől származnak.

R. Szabó Ágnes a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, nem csontvázról van szó, hanem néhány csontról. A gyilkosságot követő helyszíneléskor egy árokban találtak rá, és az elsődleges orvos szakértői vizsgálat alapján a csontok több évtizedesek lehetnek.
“Elképzelhető, hogy a második világháborúban elesett katonától származnak a csontok, de az is lehet, hogy a közelben fekvő sírkert régi temetője volt korábban itt. Természetesen egyéb eshetőségeket sem zárunk ki a vizsgálatok lezárásáig” – tette hozzá. A csontokat a dunaújvárosi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A kulcsi családi tragédiára múlt pénteken derült fény. A gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiatalember, akit a Terrorelhárítási Központ munkatársai még aznap elfogtak a Fejér megyei településen, négy családtagját ölte meg. A gyanúsított a kihallgatása során azt vallotta, hogy tettét nem bánta meg, már hónapok óta gyilkos ösztön ébredt benne, családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket. A férfit a Székesfehérvári Törvényszék múlt vasárnap 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte – tudósított az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik