Belföld

SZE Napok: Palacsintasütés 24 órán át és még sok minden más

Vasárnap elkezdődik Győr és az egyetem egyik legnagyobb rendezvénye. Koncertek, programok, különböző előadások a palettán. Az egyetem környékén forgalomkorlátozásra is számítani kell.

Az évente megrendezett programsorozat hagyományosan az egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait megmozgató kulturális esemény. Az idei, 2012. április 15-től 18-ig, vasárnaptól szerdáig tartó programsorozatot a hallgatók igényei alapján szervezték. Az események főszervezői az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda, akik szervezők együttműködnek a városi önkormányzattal és más kulturális intézményekkel, illetve civil szervezettel.

A programot idén is a hallgatók által kitöltött kérdőív alapján, az igényeknek megfelelően állították össze – írja a városi önkormányzat tájékoztatója. A Négy nap programjában sok fellépő, sztárok, humorista is szerepel. A SZE Napok kapcsán az Egyetemi Könyvtárban 2012. március 28-tól a Baba és Mackó kiállítás is megtekinthető. A Fotópályázatra beérkezett képek kiállítása április 13-tól április 27-ig látogatható.

Megtudtuk:a programok miatt kisebb forgalmi változásokat is eszközölni kell az Aranypartnál és az egyetem környékén. A korlátozások április 14. szombat reggel 06.00 órától este 18.00-ig, és április 15. vasárnap reggel 6.00 órától este 20.00 óráig tartanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik