Belföld

Tényleg egy vagyont fizet üzleti szoftverekért és IT-megoldásokért?

Könnyen lehet, hogy fenekestül felforgatja az eddig megszokott üzleti informatikai megoldások piacát a 10xONE. Avagy: egy magyar fejlesztés a világsiker küszöbén.

Szándékai szerint ugyanúgy forradalmasítani fogja az üzleti szoftverek és alkalmazások piacát egy izgalmas, új, magyar fejlesztés, ahogy annak idején a fapados légitársaságok tették ezt a légiközlekedéssel.

A kiváló és tapasztalt hazai koponyák által megalkotott 10xONE – 5 évnyi gondos fejlesztést, majd számos cégnél használat közbeni tesztelést követően – teljesen újszerűen közelíti meg az eddig jellemzően a Microsoft, SAP és társai uralta üzleti szoftverek területét. A 10xONE olyan felhőalapú szolgáltatásokat kínál, mely adott üzleti kérdésekre ad választ! Ezek a megoldások együttműködnek – de jobban, mint a 40 éve kapható, unalmas, drága “integrált” rendszerekben. A 10xONE-ban a chat, az e-mail, a naptár vagy a feladatkezelés közös alap, ahogyan a legkorszerűbb vezetési módszerek is ingyen “járnak”. A kezelőfelületre tekintve is sokkal inkább a Facebook juthat eszünkbe, semmint egy hosszas betanulást igénylő szoftver. Sőt: a 10xONE túlnyúlik a cég határain: több cég oszthat meg adatokat – valós időben, automatikusan, ahogyan a közösségi oldalak teszik a személyes adatokkal.

S valóban, a 10xONE zsenialitása két felismerésből adódik: egyszerűség és összekapcsolás.

A tulajdonosok, vezetők eddig azt szokták meg, hogy egy új szoftver egyrészt komoly beruházás, másrészt a telepítés, betanítás mindig macerás, nehézkes feladat. A 10xONE szakít ezzel is: az eddig megszokott dolgokat (számlázás, CRM, vállalatirányítás, csoportmunka, projektvezetés, HR stb.), sőt annál sokkal többet egy szoftverben kínál – megdöbbentően alacsony, 199.- Ft + áfás alapáron, havonta. Nem elírás: százkilencvenkilenc Ft havonta…
A három szolgáltatási szint bármelyikét is választja induláskor az ügyfél, ha bármi másra van szüksége, egy kattintással elkezdheti használni azt is. Nincs várakozás, telepítés – tényleg azonnal.

Az összekapcsolás a legaprólékosabb statisztikák nyomon követését teszi lehetővé, de olyan – egyszerű, mégis zseniálisan életszerű – funkciókkal is ellátták a rendszert, mint a chatelés.

Mindezekkel a működés egy új szintje valósul meg: a cég szerint 40 év után ez az első valódi, forradalmi áttörés, ami a teljes üzleti szoftverek körét érinti. A 10xONE szakemberei szerint ma nincs ennél olcsóbb, áttekinthetőbb és átgondoltabb üzleti szoftvermegoldás.

www.10xONE.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik