Belföld

Rendhagyó húsvéti vásár a Megyeházán

Nagy Zoltán

2012. 04. 04. 08:53

A Fejér Megyei Önkormányzat idén közös „Húsvéti vásárt” rendez a Megyei Intézményfenntartó Központ két intézménye, valamint a Fejér Termék Program kézműveseinek részvételével április 4-5. között a Megyeháza aulájában.

A Fejér Megyei Önkormányzat idén is aktívan részt vesz a Húsvétot megelőző ajándékárusításban. Az idei vásár újdonsága, hogy a szociális és gyermekvédelmi intézmények lakói által készített húsvéti témájú termékeit most közösen árulják a népszerű Fejér Termék Programunkban résztvevő kézművesek dísztárgyaival. A megyeházi árusításban részt vesz például a Megyekorzó rendezvényünk rendszeres kiállítója, Csákvárról Szmola Edina is egyedi készítésű kerámiáival és cserépedényeivel.

Vargha Tamás, a Fejér Megye Közgyűlés elnöke az idei vásárhoz kapcsolódóan elmondta „ A MIK intézményei, amelyek korábban a Fejér Megyei Önkormányzat fenntartásában működtek – a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény, és a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ – a korábbi évek jó tapasztalatai alapján idén is elfogadták meghívásunkat, és részt vesznek a Megyeházán rendezett húsvéti vásáron, amely nagy örömünkre szolgál. Az árusításból származó bevételt teljes egészében ez alkalommal is a szociális ellátás és gyermekvédelem javára ajánlja fel a Fejér Megyei Önkormányzat. Lehetőségeink szerint ebben a formában kívánjuk továbbra is támogatni a megyei intézményeket, és népszerűsíteni a Fejér Termék Programot.”- hangsúlyozta Vargha Tamás.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

ILLUSTRATION - A young man holds a smartphone displaying an erotic photo of a young woman in Hanover, Germany, 31 October 2013. Many headmasters from Cloppenburg have warned parents against the new trend of 'sexting', an act of sending sexually suggestive photographs between mobile phones or upload them to social networks. Photo: JULIAN STRATENSCHULTE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.