Belföld

Húsvéti foglalkozás és adományosztás

Minden ünnep előtt, így húsvétkor is segíti a családi készülődést az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. Élelmiszerosztással és színes programokkal készülnek a szervezők.

Horváth Ildikó, a szervezet elnöke elmondta, a Balatoni út 8. szám alatt várják az érdeklődőket április 6-án, pénteken. A színes programok mellett élelmiszerosztással is készülnek a szervezők. Legutóbb farsangi mulatságot szerveztek, most pedig már a Húsvétra hangolódást segíti az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. A fővédnökséget Róth Péter alpolgármester vállalta. Április 6-án, pénteken 10 órától várják az érdeklődőket a Balatoni út 8. szám alatt.

A gyermekeknek játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal és különböző tojásfestési technikák megismertetésével készülnek. Ez a programrész mindenki előtt nyitott, hiszen a tavaszi szünetben otthon lévő gyermekeknek szeretne kedveskedni ezzel az ICSKE. 15 órától az ifi csoport közreműködésével színpadi műsor kezdődik, majd élelmiszeradomány osztás zárja a rendezvényt – mondta el Horváth Ildikó.

A elnök hangsúlyozta: ezek a programrészek már csak az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület tagcsaládjainak szólnak. Több mint kétszáz családdal áll kapcsolatban a civil szervezet, őket segítik rendszeresen adományaikkal és a szervezett kulturális programokkal is. A tagcsaládoknak kiosztott adományokat mind helyi vállalkozásoktól és áruházaktól gyűjtötte össze az Egyesület.

Sok utánajárással és előkészítő munkával, de sikerült tésztát, rizst, tojást és más tartós élelmiszereket összegyűjteniük, ami Húsvétkor sokat jelent az ICSKE által segített családoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik