Belföld

Regionális innovációs kiállítás és találmányi vásár Győrben

A Széchenyi István Egyetemen 2012. április 13-án, pénteken rendezik a III. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítást és Találmányi Vásárt.

A Széchenyi István Egyetem Tudásmenedzsment Központja és az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozásokat, innovátorokat, egyéni feltalálókat, kutatókat, oktatókat, diákokat, a téma iránt érdeklődőket várja a programra.

Az Innovációs Kiállításon a szervezők lehetőséget biztosítanak az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek, szolgáltatások és jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatásának. A Találmányi Vásáron olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2012. áprilisig már megkezdődött. A helyszín a győri egyetem aulája.

A rendezvény résztvevője lesz az „Év feltalálója 2011” díjjal elismert dr. Molnárka Győző széchenyis egyetemi docens és kutatói csapata, s az „Intelligens mérőrendszer labdajátékokra” találmányt a látogatók ki is próbálhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik