Belföld

Szemöldökceruzát lopott egy férfi Dunaújvárosban

Autót loptak, karbantartó műhelyt raboltak ki, melléképületet törtek fel, körözött személy igazoltattak majd álíltottak elő – bűnügyi rövid hírek a Dunaújvárosi Rendőrségtől.

Hétfőn kora reggel autólopás miatt kértek intézkedést Perkátára a dunaújvárosi rendőröktől. A bejelentő JJL-715 frsz-ú Skoda Fabia-ját vitte el ismeretlen tettes az Andrássy köz 9. szám elől.

Pálhalmán egy karbantartó műhely ablakáról vágták le a rácsot, majd az ablak benyomását követően mentek be ismeretlenek az épületbe. Körfűrészt és kéziszerszámokat vittek el.

Ercsiben háza melléképületét találta feltörve a tulajdonos reggelre. A bejelentés szerint egy videokamera és egy digitális fényképezőgép tűnt el.

Késő délelőtt igazoltatását követően elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit Rácalmáson. A férfi őrizetbe vételét a Fejér Megyei Törvényszék BV Csoportja rendelte el, a dunaújvárosi nyomozók folyamatban lévő nyomozás miatt hallgatták ki.

Dunaújváros Derkovits utcában igazoltatott a városi, illetve a kisapostagi körzeti megbízott egy férfit, akiről kiderült, hogy
a Paksi Rendőrkapitányság körözi. A paksi nyomozók átszállították területükre az elfogott személyt.

A Dózsa György úton egy drogériában értek tetten a biztonsági őrök egy férfit, aki ruhájába rejtve egy szemöldökceruzát próbált ellopni. Szabálysértési őrizetbe vették az újvárosi rendőrök, ügyében gyorsított eljárásban kedden dönt a bíróság.

Újabb biztonsági intézkedésre került sor este nyolc óra előtt nem sokkal, mikor is a Kandó téren lévő hajléktalan szállóról saját maga és környezete biztonsága érdekében elszállítottak egy ittas, ön-és közveszélyes állapotban lévő nőt. Az asszonyt a rendőrök egyenesen a kórház pszichiátriájára vitték.

Éjjel negyed tizenegykor a Volánbusz Zrt. buszvezetője kérte a rendőrök segítségét. A Budapest és Dunaújváros között közlekedő járaton a Dózsa Mozi megállónál egy kisgyermeket talált a hátsó ülésen. A gyermek adatait megállapították a járőrök és ezt leellenőrizve derült ki, hogy a hatéves gyermeket a Monori Rendőrkapitányság körözi eltűnés miatt. A fiú ötödik alkalommal szökött meg otthonából. A monori rendőrök épségben átvették a kisfiút dunaújvárosi kollégáiktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik