Belföld

Ünnepi állománygyűlés a tűzoltóknál

24.hu
24.hu

2012. 04. 02. 09:56

Új szervezeti struktúrában látja el feladatát a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság április elsejétől .

Korábban a témában:

Ebből az alkalomból tartott vasárnap ünnepi állománygyűlést  az igazgatóság, amelyen beiktatták az új megyei vezetőket. Dr. Bakondi György, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2012. április 1-jei hatállyal a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjévé Vén Norbert tűzoltó alezredest nevezte ki, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetője pedig Varga Ernő alezredes lett.

A Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság parancsnokává nevezték ki és egyben soron kívül századossá léptették elő Benke Dávid Dénes hadnagyot. Az állománygyűlésen Székesfehérvár városát Róth Péter alpolgármester képviselte. Az egyenruhások április elsejétől a megváltozott szabályok szerint a megelőzés, a kárelhárítás és a helyreállítás alapelvei mentén végzik munkájukat. A törvénymódosítások miatt térségünkben különböző átszervezésekre is szükség volt, az új szervezet a tűzvédelem, a polgári védelem és az iparbiztonság egységeire tagozódott. Ezekért a tevékenységekért a közvetlenül az igazgatóság alá tartozó katasztrófavédelmi kirendeltségek felelősek. A tűzoltóságok hatósági munkát már nem végeznek, a struktúraváltás miatt polgári védelmi és iparbiztonsági teendőik viszont vannak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

MISSION, TX - JUNE 12: A boy and father from Honduras are taken into custody by U.S. Border Patrol agents near the U.S.-Mexico Border on June 12, 2018 near Mission, Texas. The asylum seekers were then sent to a U.S. Customs and Border Protection (CBP) processing center for possible separation. U.S. border authorities are executing the Trump administration's "zero tolerance" policy towards undocumented immigrants. U.S. Attorney General Jeff Sessions also said that domestic and gang violence in immigrants' country of origin would no longer qualify them for political asylum status.   John Moore/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.