Belföld

Ünnepi állománygyűlés a tűzoltóknál

24.hu
24.hu

2012. 04. 02. 09:56

Új szervezeti struktúrában látja el feladatát a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság április elsejétől .

Korábban a témában:

Ebből az alkalomból tartott vasárnap ünnepi állománygyűlést  az igazgatóság, amelyen beiktatták az új megyei vezetőket. Dr. Bakondi György, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója 2012. április 1-jei hatállyal a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjévé Vén Norbert tűzoltó alezredest nevezte ki, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetője pedig Varga Ernő alezredes lett.

A Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság parancsnokává nevezték ki és egyben soron kívül századossá léptették elő Benke Dávid Dénes hadnagyot. Az állománygyűlésen Székesfehérvár városát Róth Péter alpolgármester képviselte. Az egyenruhások április elsejétől a megváltozott szabályok szerint a megelőzés, a kárelhárítás és a helyreállítás alapelvei mentén végzik munkájukat. A törvénymódosítások miatt térségünkben különböző átszervezésekre is szükség volt, az új szervezet a tűzvédelem, a polgári védelem és az iparbiztonság egységeire tagozódott. Ezekért a tevékenységekért a közvetlenül az igazgatóság alá tartozó katasztrófavédelmi kirendeltségek felelősek. A tűzoltóságok hatósági munkát már nem végeznek, a struktúraváltás miatt polgári védelmi és iparbiztonsági teendőik viszont vannak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Szkopje, 2018. október 5.
Nikola Gruevszki volt  macedón miniszterelnök a macedón fellebbviteli bíróságra érkezik Szkopjéban 2018. október 5-én. A bíróság megerõsítette a Gruevszki ellen hivatali visszaélés miatt kiszabott kétéves börtönbüntetést. A politikust májusban ítélte el egy szkopjei bíróság amiatt, hogy miniszterelnökként befolyást gyakorolt egy páncélozott Mercedes beszerzésére kiírt pályázat kimenetelére, és a gyõztesnek kihirdetett autókereskedõ utólag jutalékot fizetett neki, illetve õ maga személyes használatra is igénybe vette a luxusautót. (MTI/EPA/Georgi Licovszki)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.