Belföld

Piacközeli kutatási és oktatási kapacitások Győrött

Németh D. László

2012. 03. 27. 14:04

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 2012. március 29-én, csütörtök 15 órakor tartják a „Szimbiózisban a régiónkkal - Piacközeli kutatási és oktatási kapacitások” projekt ünnepélyes nyitórendezvényét.

A helyszín a győri egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetének aulája (9024 Győr, Szent Imre út 26–28.).

Dr. Szekeres Tamás rektor és dr. Tamás László János főigazgató főorvos köszöntője után „Célállomás vagy tranzitállomás – a munkaerőpiac specifikus kérdései a fejlődő győri gazdasági régióban” címmel Kara Ákos országgyűlési képviselő tart előadást. Szilasi Péter Tamás, az egyetem stratégiai és fejlesztési igazgatója „Egyetemi infrastrukturális fejlesztés „újratöltve” – újabb tudás-hidak a győri gazdaság fejlődésének elősegítése érdekében” témakörben tart tájékoztatót. A Széchenyi István Egyetem Audi Hungaria Járműmérnöki Tanszékcsoport fejlesztési terveit dr. Hanula Barna egyetemi docens, dékánhelyettes ismerteti. Az egyetemi inkubátorközpont létrehozása és a kapcsolódó innovációs szolgáltatások fejlesztését dr. Dőry Tibor egyetemi docens, a Tudásmenedzsment Központ vezetője mutatja be.

„A járműipari szimulációs know-how az orvosi képfeldolgozás szolgálatában” témakörben dr. Horváth Zoltán főiskolai tanár, a matematika és Számítástudomány Tanszék vezetője és dr. Rácz István, a Széchenyi István Egyetem egyetemi tanára, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa tartanak közös előadást.

Szimbiózisban a régiónkkal – Piacközeli kutatási és oktatási kapacitások kiegészítő fejlesztése sikeres multidiszciplináris műszaki és természettudományi kutatásokhoz kapcsolódóan a Széchenyi István Egyetemen.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Balatonfenyves, 2014. június 13.
Gardatetemek a Balaton partján, Balatonfenyvesnél 2014. június 13-án. Az elmúlt napokban mintegy 20 ezer gardatetemet gyűjtöttek be a Balatonnál, a halpusztulás oka egyelőre ismeretlen.
MTI Fotó: Varga György

Temetővé válhat a Balaton egy időre

Andratx, 2018. június 11.
Villámok cikáznak az égbolton a Baleár-szigeteken fekvő Andratx felett 2018. június 11-én. (MTI/EPA/Cati Cladera)

Időjárás: egyre nagyobb veszélybe kerülünk

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.