Belföld

Borkai Petra: Ez a győzelem valaminek a kezdete

A Miss Alpok Adria legszebb lányát a nemzetközi döntőről faggattuk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk győri lány lett a 2012-es Miss Alpok Adria szépségverseny győztese. Hazaérkezése után kifaggattuk az ifjú lányt a döntőről.

Borkai Petra így mesél a versenyt megelőző időről, amit Horvátországban töltött:

Pénteken délután érkeztünk meg Horvátországba, ahol egyből a próbákra siettem. Ott kicsit jobban összeismerkedtünk a lányokkal, felpróbáltuk a fürdőruhát, az estélyit, majd készítettek rólunk bikinis fotókat a szálloda wellness részlegén. Másnap, a verseny napján ismét elpróbáltuk a koreográfiát. Utána a smink és a fodrász következett, én saját magamnak készítettem el a hajamat és a sminkemet, mert úgy gondoltam, hogy így valósulhat meg leginkább az elképzelésem, amiben a legjobb formámat tudom hozni a döntőn.

A fiatal szépségben a következő gondolatok cikáztak a gála alatt:

– Mikor rám rakták a közönségdíjasnak járó szalagot és átadták a virágot, akkor kicsit csalódott voltam, hogy így már biztosan nem lehetek díjazott, s legfőképpen királynő. Aztán szólították a harmadik helyezettet, majd a második, s végül győztesként az én nevemet mondták ki. Ezek után át kellett adnom a közönségszavazásban utánam legtöbb voksot kapó lánynak a szalagot, s a fejemre kerül a korona, ami gyönyörű volt, de sajnos nem hozhattam haza, mert túl értékes. A jutalmam a cím mellé egy ékszer volt, valamint utalványt a szállodába.

A 19 éves lány a jövőbeli terveiről is mesélt a Győr24-nek:

A nemzetközi győzelem elég nagy megerősítés volt számomra abban, hogy folytassam a versenyzést, de ez már a következő esztendőre marad. Egy évig viselhetem Miss Alpok Adria Szépe címet, addig nem tervezem, hogy egyéb szépségversenyen megméressem magam, utána viszont mindenképpen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik