Belföld

Mesteri „rablófogás”

Igaz, hogy a rablónak vélt ember ezúttal csak részeg volt, de két nő megmutatta Fehérváron, hogyan segíthet a gyengébb nem egymáson.

Negyedik emeleti lakásba csöngetett be egy férfi, de miután nem nyitottak ajtót, feszegetni kezdte és megpróbálta benyomni azt. A lakás gazdája – egy nő- a kukucskálón keresztül figyelte mi történik. Ajtót nyitni nem mert, de felhívta telefonon az alatta lakó szomszédasszonyát. Aztán meglepték a férfit: amikor a szomszéd felért, a lakásban lévő nő is kinyitotta az ajtót. Közösen már bátran vonták kérdőre, hogy mit csinál ott?

Az erőszakoskodó azt válaszolta, hogy a kolléganőjét keresi, majd eliszkolt. A szomszédasszony azonban a férfi után ment, miközben a másik nő a segélykérőt tárcsázta.

A járőrök perceken belül a helyszínre értek, és a szomszédasszony segítségével autóval megtalálták a rablónak hitt férfit, akiről kiderült, hogy részeg volt, és összetévesztette az utcát egy másikkal.

Miután a rendőrök az adatait leellenőrizték, az állapotára tekintettel, mentőt hívtak hozzá, és beszállíttatták a kórházba- mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik