Belföld

„Cseppben a jövőnk!”

Vizeink védelméért egész napos rendezvény lesz szombaton a 30 éves Tolnai Utcai Általános Iskolában, Fehérváron.

A rendezvényen az óvodás és általános iskolás gyerekek játékos feladatok révén ismerkedhetnek meg a tudatos vízfelhasználással. Szórakoztató formában tanulhatják meg, hogyan takarékoskodjunk a vízzel, hogyan csökkentsük a vízszennyezést. A gyerekeket 11 standon várják a vízzel kapcsolatos feladatok, melyek megoldásáért „csepp pontokat” kapnak, ezeket pedig ajándékokra, gyümölcsökre, ételekre válthatják.

Március 24-én a Kaposvári Roxínház Egyesület szervezésében, a Székesfehérvári Hűtőipari Zrt. támogatásával tartják a programot 4-15 éves gyereket nevelő családoknak.Az egyesület tavaly pályázati forrásból, nagy sikerrel szervezte meg a programot Fonyódligeten és Kaposváron.

A játékos feladatokat szórakoztató programok egészítik ki. A szervező Roxínház előadásában Dzsungel könyve, Lúdas Matyi és Made in Hungária részleteket láthat a közönség, valamint fellép a kaposvári Roppantós táncegyüttes. Az esélyegyenlőség jegyében a Lúdas Matyi előadást jeltolmács segíti. Az egész napos, ingyenes családi programot interaktív bemutatók és termékkóstolók teszik teljessé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik