Belföld

Visszautasítja a Mancs Pozsgai Zsolt vádjait

A Magyar Narancs beperli az Új Színház művészeti vezetőjét.

Visszautasítja a Magyar Narancs Pozsgai Zsolt – a lapra vonatkozó – állításait. Ahogy az a Hír24-en is megjelent MTI-hírből kiderült, az Új Színház művészeti vezetője azt állította egy sajtótájékoztatón, hogy a Narancs az Új Színház új vezetése ellen közpénzből finanszírozott lejárató kampányt folytatott, továbbá hogy erre vonatkozóan az Új Színház előző vezetése szerződést kötött a Magyar Naranccsal, valamint hogy a Magyar Narancs két szerkesztője egyes színdarabok szerzőit, illetve az örököseit és a darabok jogtulajdonosait avval kereste fel, hogy játszási jogaikat vonják vissza, illetve ne is adják oda az Új Színháznak.

„Pozsgai Zsolt ezen állításai hazugságok. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Narancs semmiféle, közpénzből finanszírozott lejárató kampányt nem folytatott az Új Színház vezetése ellen, az Új Színházzal erre vonatkozó szerződést nem kötött, és a lap szerkesztői egyetlen szerzőt, örököst vagy jogtulajdonost sem kerestek fel avval, hogy a játszási jogokat vonják vissza, illetve ne adják oda az Új Színháznak” – áll a Mancs közleményében.

Továbbá az is, hogy a Magyar Narancs kiadója Pozsgai Zsoltot ezekért a valótlan kijelentéseiért személyiségi jogsértés miatt beperli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik