Belföld

Tech4auto konferencia és laborbemutató Győrben

A győri Széchenyi István Egyetem Járműipari Regionális Egyetemi Tudásközpontja 2012. március 21-én és 22-én, szerdán és csütörtökön, immár hatodik alkalommal rendezi meg a Tech4Auto konferenciát és laborbemutatót.

A rendezvény mottója: „Kutatás és kooperáció”, amely kifejezi, hogy a kutatóhelyek, kutató egyetemek, illetve a K+F potenciállal rendelkező vállalati partnerek együttműködve képesek – a piaci igényekre válaszolva – előremutató technológiai fejlesztési projekteket generálni és sikeresen megvalósítani.

Ebben az évben a konferencia vezérfonalát a Nemzeti Innovációs Hivatal által támogatott Integrált Járműipari Termék és Technológia Fejlesztő Rendszer (IJTTR_08) című projekt eredményinek szakmai áttekintése adja, miután a 3,5 éve folyó K+F projekt március végén fejeződik be. A kiállítók az idei évben is az egyetem laboratóriumaiban, működés közben mutatják be gazdag gép-, műszer- és szoftverkínálatukat, melyek a K+F tevékenység pillérét jelentik.

A program március 21-én, szerdán 9 órakor

sajtótájékoztatóval kezdődik. A helyszín az egyetem laborépületének „E” terme. Az Integrált Járműipari Termék és Technológia Fejlesztő Rendszer projekt összefoglalója 9.30 órától lesz, s az együttműködő cégek – a Rába Futómű Kft., a Borsodi Műhely Kft., a HNS Kft. – és a győri egyetem fejlesztési eredményeiről hangoznak el összefoglaló értékelések, s bemutatkozik Győr legújabb oktatási-turisztikai attrakciója, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, az Európában is egyedülálló, tematikus tudományos játszóház.

A konferencia és a szakmai bemutatók időpontja: 2012. március 21., szerda 9-18 óráig, 2012. március 22., csütörtök 9-17 óráig. A helyszín a laborépület és az „E” terem.

További információ és részletes program: www.tech4auto.eu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik