Belföld

Új szórakozóhely nyílik Szegeden

A szegedcafe.hu információi szerint a Tisza River Cafétól valamivel közelebb a városközponthoz, Tisza Dokk néven hamarosan egy új szórakozóhely nyílik a folyón.

Iparági pletykák szerint nem véletlen a Tisza Dokk elnevezés, az új hely a Sing-Sing Music Hall-t és a szegedi Retro Clubot is üzemeltető tulajdonosok érdekeltségi körében tartozik majd, kiegészülve Vizoviczki Lászlóval, aki egyebek mellett a budapesti Hajógyári-sziget szórakozóhelyeinek tulajdonosa. Vizoviczkinek a Hajógyári-szigeten már van egy Dokk Club nevű szórakozóhelye, így az is elképzelhető, hogy annak a mintájára rendeznék be az Tisza Dokk-ot is. Mindenesetre a két hely logója között sok hasonlóságot észre lehet venni.

Pászti Anikó, a Tisza Dokk-ot üzemeltető kft. tulajdonosa a SzegedCafénak elmondta: egyelőre nem tud érdemi információkkal szolgálni a Tisza Dokk-kal kapcsolatban. Annyit viszont közölt, még nem tudják, hogy pontosan mikor húzzák fel az úszóházat. Amint magasabb lesz a Tisza vízállása, sajtótájékoztatót és sajtóbejárást is tartanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik