Belföld

Győrben találkoznak a hazai egyetemek informatikusai

A győri Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Mérnök- és Gazdaságinformatikus Szakbizottsága első alkalommal szervezi az Informatika Szakos Hallgatók Országok Konferenciáját (ISZHOK).

“A rendezvény célja, hogy az ország egyetemein, főiskoláin informatikus képzésben részt vevő, tanulmányainak második szakaszában járó, tehetséges, kreatív, elhivatott hallgatók számára egy újabb lehetőséget biztosítsunk a szakmai fejlődésre, kapcsolatépítésre, informatikai cégek megismerésére” – mondta el Horváth Zsuzsanna, a gazdaságinformatikus (BSC) szak hallgatói szakfelelőse.

A rendezvényen előadásokkal, valamint egy informatikus problémával foglalkozó feladattal több szakmai cég is részt vesz.

A program hétfőn 10 órakor a győri egyetem VIP termében tartandó megnyitóval indul, majd ugyanott céges előadásokkal folytatódik. A feladatokat 15.30-tól ismerhetik meg a csapatok. A megoldásokról kedden 9 órától számolnak be a hazai informatikai képzési helyek résztvevőiből álló csapatok. Az eredményhirdetés a „Bridge” Hallgatói és Oktatói Klubban szerdán 10 órakor lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik